Az új évszak mindig izgalmas, főleg ilyenkor, hiszen a téli hajtrendek mindig bulisabbak, csillogóbbak. Ez most sincs másként, máris mutatjuk a legnépszerűbb frizurákat. 

Ezek a legmenőbb téli hajtrendek 

Ha őszinték akarunk lenni, akkor a tél nem a legizgalmasabb évszak, ha hajtrendekről van szó. A hideg miatt a legtöbben ilyenkor sapkát hordanak, így a csinos, látványos frizuráknak esélyük sincs. Ám az idei divat annyira menő, hogy ezeket neked is muszáj kipróbálnod.

Wet-look 

Egy régi trenddel kezdjük a listát, ami egyre gyakrabban bukkan fel a kifutókon, amit meg is értünk. A wet-look amellett, hogy elképesztően szexi, még praktikus is, hiszen a segítségével egy nappal simán eltolhatod a hajmosást. Ha ránk hallgatsz, az év végi partiszezonban egyszer biztosan kipróbálod! 

Fahéjas barna 

A hajtrendeknél is lesznek változások, a legmenőbb hajszín pedig a fahérjas barna. A trendet Hailey Bieber is imádja, így tuti sok helyen találkozol majd vele. A hajszín alapvetően barna, de vannak benne világosabb tincsek, melyek szőkék és vörösek. 

Masnik mindenhol 

A jó hír, hogy ehhez a frizurához csak pár trendi kiegészítőre van szükséged! A masnik most az ünnepi szezonon kívül is hódítanak, szóval itt az ideje beszerezni pár hajcsatot. A masni lehet csipkéből, bársonyból vagy akár bőrből. 

Szexi bob 

Ha gondolkozol azon, hogy levágasd a hajad, akkor itt a tökéletes alkalom. A bob frizura továbbra is népszerű, ennek a szexi verziónak pedig nehéz ellenállni. Az aktuális trendek szerint az legmenőbb, ha minden tincs egyforma hosszú. 

Birkin-frufru

A legmenőbb frufrut sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, amiért még a francia csajok is megőrülnek! A hosszabb Birkin-frufru lényege, hogy a tincsek eltérő hosszúságúak, oldalt pedig egy kicsit hosszabb, ha tetszik a trend, akkor próbáld ki, nem fogod megbánni!


Via