Korábban már többször írtunk az őszi hajtrendekről, bemutattunk a legmenőbb hajszíneket, és a Jane Birkin inspirálta frufrut, amiért Lady Gaga is megőrül. Most következzenek a legnépszerűbb formázások! 

A legmenőbb őszi hajtrendekhez még fodrász sem kell

Az aktuális trendek igazán egyszerűek, nincsenek bonyolult formázások. Utóbbi kifejezetten előny, hiszen így reggelente, a rohanás közben is össze tudsz dobni egy trendi frizurát. A helyzeten pedig tovább könnyíthetsz, ha egy olyan vágást választasz, ami még egyszerűbben formázhatóvá teszi a hajadat. 

Feszes copf

Van valami, amit a nők sosem tudnak megunni, ez nem más, mint a copf. A frizura minden szezonban egy kicsit megújul, nyáron például a magasra fogott Barbie-copf volt menő, de ebben a szezonban ismét az alacsonyra gumizott verzió hódít. Igazán egyszerűen elkészítheted, csak szorosan meg kell gumiznod a tarkón a hajad, és a lényeg, hogy a tincsek legyenek teljesen simák, hajgumi helyett pedig akár masni is kerülhet a hajadba. 

Laza hullámok 

A túlságosan rendezett, szabályos loknik helyett továbbra is a laza hullámok vannak jelen a trendek között. Az elkészítésükhöz használhatsz hajvasalót, hajsütőt, vagy akár be is fonhatod a tincseket este.

Trendi választék 

Az utóbbi időben többször is úgy tűnt, hogy visszatér az oldalválaszték, de erre még várnunk kell. A középen elválasztott továbbra is trendi, ha pedig kiegészíti a fodrászod egy menő frufruval, akkor nagyon izgalmas lesz a végeredmény. Például kipróbálhatod Katalin hercegné kedvencét


Via