Mindig is irigyelted az egyenes hajú lányokat, akiknek lazán be lehet fonni a haját? Egészen eddig azt hitted, a te göndör fürtjeiddel mindez nem valósítható meg? Na, akkor most elmondjuk, a göndör hajat is lehet fonni, csak egy kicsit más technikával. Íme 3 szuper fonás, amit neked is ki kell próbálnod, ha göndör a hajad. 

Romantikus lófarok fonat 

A sima lófarokba lazán vihetsz némi csavart még akkor is, ha alapvetően göndör a hajad. Ez a halszálka fonás mesésen fog állni, a tartósság érdekében pedig vess be egy kis hajlakkot, mert így garantáltan nem fog 1-2 óra után szétesni a remek frizurád, még párás időben sem. 

Selyemsál fonat 

Ha göndör a hajad, akkor ez a selyemsálas megoldás tuti befutó lehet nálad, ráadásul ezt simán meg tudod magadnak is csinálni, nem kell fodrászhoz menned. A selyemsál (ami lehet mintás vagy éppen egyszínű) köré lazán csavard fel a hajad, a sálat pedig a tarkód körül kösd meg, hogy legyen tartása. Itt is használhatsz egy kis hajlakkot, hogy ne essen szét a végeredmény. Nézd csak meg, milyen csodás: 

Laza göndör fonat 

Na, ez az a frizura, ami szintén simán el tudsz magadnak is készíteni. Ez a laza fonatot pikk-pakk meg tudod csinálni, az összhatás pedig nagyon cuki és romantikus lesz, ez tuti. Nem kell az egész hajad befonnod, csak a hajad végét, a tarkód környékén. Ennek a frizurának pont az a lényege, hogy nem túl összeszedett, minél több a kósza réteg, annál jobb, szóval, ha ne, lesz tökéletes ne aggódj, mert ezúttal a tökéletlenségben rejlik a varázslat. 

(via