Az énekesnőnek az elmúlt években voltak merész frizuraválasztásai, ám most egy kifejezetten elegáns hajviselettel jelent meg. Lady Gaga a legújabb fotók szerint sötétebb hajszínre váltott és frufrut is vágatott magának, ami csodásan áll neki! 

Lady Gaga frufruja elképesztően menő 

Az énekesnő esetében sosem tudni, hogy mikor visel parókát, hiszen tényleg állandóan változtatja a frizuráját. Pár héttel ezelőtt például minifrufrut viselt, erről az Instára is posztol. Majd pár nappal később már nyoma sem volt a frufrunak, ismét hosszú volt a haja.

Csütörtökön New Yorkban jelent meg, akkor készült róla pár fotó. A felvételek szerint sötétebb hajszínre váltott, és frufrut is vágatott magának. Ez a verzió sokkal hosszabb, épp olyan, mint, amit Jane Birkin viselt sokáig, és amiért olyannyira rajonganak a francia nők. 

A ’70-es évek ihlette frufruhoz igazították a többi tincset is. Lady Gaga haja sokkal rövidebb, mint pár héttel ezelőtt. A válla alatt végződik, de vannak benne rövidebb tincsek, például azok, melyek közel esnek az arcához. A rétegezett vágás nagyon dúsnak mutatja a hajtömegét, így tényleg szuper választás volt. 

Ha valami újdonságot keresel az őszi szezonra, akkor inspirálódj Lady Gaga hajából, mivel elképesztően menő, könnyű formázni, és szinte mindenkinek jól áll!


Via