Amikor tavasszal debütált a Prime Videon a Daisy Jones & The Six című sorozat, akkor már sejteni lehetett, hogy a miniszéria bizony befolyásolni fogja a divatot is. Azt viszont talán te sem gondoltad volna, hogy Daisy Stevie Nick által ihletett, kissé rendetlen frufruja a nyár egyik legnagyobb slágere lesz. Mostanra már olyan sztárok is kipróbálták az ún. vízesés frufrut, mint Olivai Wilde, Selena Gomez vagy éppen Ashley Tisdale. Na, te be mered vállalni? 

Hatalmas népszerűség

A vízesés frufru jelenleg óriási népszerűségnek örvend, valószínűleg azért mert alapvetően egész könnyű bánni vele. Ez amúgy a frufrukról nem minden esetben mondható el, sokszor a beszárítással iszonyatosan sok időt kell bajlódnin, hogy tényleg úgy álljon, ahogyan kell, a vízesés frufru esetén azonban erre nincs szükség. Ez a frufru ugyanis egy kicsit hosszabb a szokásosnál, ráadásul lágy esése miatt tökéletes keretet adhat az arcodnak. Ez a stílus grátisz szinte mindenkinek jól áll, legalábbis a fodrászok állítása szerint nem igen létezik olyan arcforma, amin ne mutatna jól a vízesés frufru. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

A sztárok is imádják

A világhírű fodrász, Larry King szerint is a jól karbantarthatóságnak köszönheti sikerét a vízesés frufru: 

Szinte minden hajszerkezettel jól mutat. Jól működik a mindennapokban, sőt még akkor is szuperül néz ki, ha a hajad a levegőn szárítod 

– magyarázta a londoni székhelyű szakember, aki szerint a tökéletes vízesés frufru hossza valahol az arccsontnál végződik. A fodrász ezenkívül hozzátette, ez a trend most hatalmas sláger, egyre többen, köztük a celebek is emellett a frizura mellett voksolnak. Nemrég pélédul Dua Lipa jelent meg Cannes-ban a vízesés frufruval, az énekesnő pedig mesésen nézett ki. Nem hiszed? Akkor csekkold! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

(via)