Kétségtelen, hogy idén olyan menő frufrus hajat vágatni, mint még soha: Kim Kardashian, Megan Fox, Taylor Swift és még egy halom sztár (köztük Olivia Wilde, a Nincs baj, drágám!  színésznője) is bevállalta ezt a trendi frizurát. Utóbbi ráadásul egy annyira laza, csavaros megoldással, amiről a legutóbbi vörös szőnyeges szereplése óta tényleg mindenki áradozik!

Olivia Wilde frufruja virálissá vált a neten

Olivia Wilde (aki az elmúlt évben Harry Stylest exeként a megcsalási botrány miatt csak még híresebb lett) már korábban is viselt frufrus frizurákat, azonban már jó ideje nem lehetett őt látni egy ilyen vagány, très chic frizurával sem! Fodrásza, Mara Roszak viszont egy olyan menő hajviseletet álmodott meg neki a legutóbbi vörös szőnyeges szereplésére, ami teljesen letarolta a világot: most ugyanis mindenki ilyen frufrut akar!

A híres nevezetes frufru formája a függöny hajvágással van kialakítva, melyet hajcsavarók segítségével alakítottak ki ennyire laza, vagány és természetes megjelenésűre. Az eredmény isteni!

Kiderült, hogyan lehet elkészíteni ezt a frufrus frizurát 

Mara Roszak hajstylist több fotót és videót is megosztott a hivatalos Instagram oldalán (@mararoszak), melyek képaláírásában egyértelműen elmondta, hogyan találta ki, majd készítette el Olivia Wilde vagány frufruját!

A FRUFRU, amit tényleg ki kell próbálnod! 💥OLIVIA haját egy tipikus francia frufruval dobtam fel, ami egy nagyon könnyű, lightos frufru, állig érő hosszal. A fokozatos függönyvágás miatt tökéletes formát ad az arcnak. A nyárra meg különösen szuper lesz, ha a melegben sokat hordod kontyban a hajad!🤍

– írta Mara Roszak Olivia Wilde frufrujáról, amiről egy külön videót is feltöltött. Nos, ez egy nap alatt olyan virálissá vált, hogy tele van vele a net, szóval nem lenne meglepő, ha hirtelenjében még pár másik világsztár is bevállalná ezt a frizurát! 

Szavazás

Via