Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Lady Gaga mégsem lép fel az Oscar-gálán, ám az utolsó utáni pillanatban változás történt, az énekesnő pedig mégis színpadra lépett. Nem is akárhogyan! 

Smink nélkül és szakadt farmerban

Március 12-én lezajlott a 95. Oscar-gála, ahol végül, az előzetes bejelentésekkel ellentétben Lady Gaga is fellépett. Az énekesnő a Top Gun: Maverick betétdalát, a Hold My Hand című slágert adta elő, a nézőket pedig valósággal sokkolta, hogy a Gaga a performansz közben nem viselt sminket, ráadásul egy szakadt farmerban és tornacipőben lépett a színpadra. 

A vörös szőnyegen ragyogott 

Persze eredetileg nem így érkezett meg a vörös szőnyegre, ugyanis egy fekete Versace-kreációt viselt, amihez egy Tiffany & Co. vintage, gyémánt nyakláncot, valamint hozzáillő karkötőt és egy egyszerű gyémánt fülbevalót vett fel. 

Ebben a ruhakölteményben érkezett Lady Gaga mielőtt átöltözött /GettyImages/Allen J. Schaben 

Segített egy fotósnak

Gaga egyébként még a bevonuláskor egy fotósnak is segített, aki közvetlenül mögötte esett el. A férfi pont az énekesnőt próbálta meg lefotózni, amikor megbotlott és hanyatt vágódott. A 36 éves énekesnő ekkor odarohant, hogy segítsen neki, ám a férfi gyorsan felpattant. Amikor Gaga nyugtázta, hogy a fotós jól van, visszatért a vörös szőnyegre, miközben a bámészkodók nem győzték dicsérni a kedves gesztusát. 

Nem nyert

Bár Lady Gaga smink nélküli fellépésével egyfajta történelmet írt, szobrocskával mégsem távozhatott. Ugyan a Hold My Hand-et jelölték a legjobb eredeti betétdal kategóriában, de a díjat végül az RRR című mozi főcímdala, a Naatu Naatu zsebelhette be. 

(via)