Néhány hónappal ezelőtt debütált a mozikban a Top Gun második része, 36 évvel az első rész után. A főszerepben ismét  Tom Cruiset  láthattuk, aki ezúttal talán még jobban lubickolt a szerepben. Most pedig bombaként robbant a hír, hogy visszatérhet még egy körre Maverick, ugyanis úgy néz ki, jöhet a Top Gun 3!

Elmesélni való történet 

Legalábbis Joseph Kosinski rendező nem tartja lehetetlennek, hogy folytatást kapjon a legendássá lett sztori. Elmondása szerint azonban ez csak akkor valósulhat meg, ha találnak olyan történetet, ami érdemes arra, hogy elmeséljék. 

Van még olyan történet, ami elég meggyőző ahhoz, hogy újrakezdjük? A film végén úgy tűnt számomra, maradt még egy kis benzin Maverick tartályában. Nem nyugszik meg. 

- mondta Kosinski a Deadline-nak. 

Újabb 36 év? 

Persze ez a kijelentés így azért elég homályos, nem kizart, hogy a folytatásra újabb 36 évet kell majd várni. Mondjuk akkor már elég valószínű, hogy nem  Tom Cruise bújik  a híres Maverick szerepébe, ezért mi őszintén reméljük, hogy, ha kap folytatást a Top Gun, akkor az inkább valamikor mostanában lesz. 

Sőt, ha jön a következő rész, akkor abban is bízunk, hogy hasonlóan ütős betétdalokkal érkezik, hiszen mind az első rész, mind a második giga slágereket vonultatott fel. Íme, ezek közül néhány: 

(via)