Ahogyan arról mi is beszámoltunk nem kizárt, hogy a Wednesday második évadában feltűnik majd Lady Gaga is. Azt követően, hogy Lady Gaga a TikTokon alkotta újra Wednesday Addams ikonikus táncát, megindultak a találgatások annak kapcsán, hogy vajon az énekesnő feltűnik-e a széria második évadában. A téma kapcsán a címszereplőt alakító Jenna Ortega is megszólalt, aki elmondta, nagyon örülne, ha az énekesnő csatlakozna a gárdához. 

Ő lehet az új igazgató? 

Most pedig az is kiderült, hogy Lady Gaga milyen szerepet kaphatna a széria folytatásában. A legjobb módja annak, hogy az énekesnő feltűnjön a sorozatban, ha ő lenne a Nevermore új igazgatója. Hiszen, mint ismert az akadémia igazgatója, Larissa Weems (Gwendoline Christie) meghalt. Bár Chrisite – és egyébként Jenna Ortega – is bízik abban, hogy a karakter nem halt meg, de ha a realitások talaján maradunk, akkor bizony Weems igazgató szomorú véget ért, a Nevermore-nak pedig szüksége van egy új vezetőre. 

Jenna Ortega mást képzelt el 

Ugyan ez az elmélet teljesen eltér attól, amit  Jenna Ortega elképzelt  – ő ugyanis egy szörnyeteg szerepében látná szívesen Gagát –, mégis maga az elképzelés, hogy az énekesnő csatlakozik a gárdához, nagyon izgalmas.

Remek színésznő  

Azt egyébként már pontosan tudjuk, hogy  Laday Gaga színésznőként  is megállja a helyét, hiszen az utóbbi években szerepelt a Csillag születik című moziban, a Gucci család életérő szóló Gucci-házban, de az Amerikai Horror Story több évadában is feltűnt, sőt ez utóbbi kapcsán (2016-ban) még Golden Globe-t is kapott, mint legjobb női főszereplő televíziós minisorozat vagy tévéfilm kategóriában. 

(via)