A Kardashian-család tagjai imádják a váratlan meglepetéseket, ha frizuráról van szó. Náluk sosem lehet tudni, hogy parókat viselnek, vagy a saját hajukat vágatták le. Ebben egyértelműen élen jár Kim Kardashian, aki most megmutatta az igazi haját. 

Kim Kardashian igazi haja meglepte a rajongókat 

Nem ez az első alkalom, hogy Kim az igazi hajáról posztol. Tavaly karácsony előtt North TikTok-oldalán jelent meg egy videó, amin a celeb paróka és hosszabbítás nélkül látható. Ekkor kiderült, hogy a saját haja szőkés, és meglehetősen rövid és gyenge. Az elmúlt hónapokban nem lehetett látni az eredeti tincseit, most a The Kardashians legújabb epizódjában fedte fel a valóságot. 

Kim éppen edzett, akkor mutatta meg a frizuráját, ami nem nyűgözte le a rajongókat. Ismét barna, de a haja nagyon erőtlen, láthatóan sok károsodás érte, így nincs a legjobb állapotban. A hajvégek töredezettek, és az egész nagyon fakó hatást kelt. A rajongókat sokkolta a dolog, mivel nem számítottak rá, hogy a kedvencük haja ennyire rossz állapotban van. A fotót itt nézheted meg

A szakértők is megszólaltak a témában, és elárulták, hogy Kim haja megviseltnek tűnik, ami nem véletlen. Az elmúlt 1 évben sok frizuraváltása volt, ezek pedig megviselték a tincseit. A modern eljárások ugyanúgy nyomot hagynak, így Kimnek még sok időre lesz szüksége, mire ismét egészséges lesz a haja. 


Via