Az elmúlt időszakban Kim Kardashian többször is új hajat villantott, ám a nemrég vágatott frufruja talán minden eddiginél merészebb választásnak bizonyult. 

Micsoda frufru 

A SKIMS 42 éves alapítóját egy Los Angelesben, a This Is About Humanity partiján kapták lencsevégre, a felvételeken pedig jól látszik, hogy Kim alapos átalakuláson ment keresztül. A korábbi függöny frufruját ugyanis egy rövidebb verzióra váltotta, s bár tény, hogy a kinézete sokakat meglepett, azt meg kell hagyni, elég jól áll neki ez a frizura. 

Zseniálisan festett 

Kim a bulira egy feszes maxiruhát választott, amit egy övel dobott fel, az összeállítást pedig egy Chanel kézitáskával, valamint egy hatalmas arany nyaklánccal egészítette ki. Az összehatást továbbá egy hegyes orrú, fekete csizma dobta fel. Kim a merész öltözetét és a vadító új haját csak egy visszafogott sminkkel párosította, új külseje miat pedig rengeteg bókot kapott. A Twitteren megosztott képéhez az egyik rajongó röviden csak annyit írt: 

Gyönyörű. 

Elképesztő átalakulások 

Kim az elmúlt évek során többször is elég drasztikusan változtatott a haját, tavaly decemberben például mézszőke fürtökkel lehetett látn, aztán karácsonykor ismét barnára váltott. Pár hónappal ezelőtt a nagyon népszerű függöny frufru mellett tette le a voksát, de mindezeket megelőzően, 2022-ben a Met-gálára platinaszőkére festette a haját annak érdekében, hogy minél inkább úgy fessen, mint Marilyn Monroe. Mint ismert a négygyermekes anyuka akkor Marilyn híres ruhájában lépett a vörösszőnyegre, abban a ruhában, amit a színésznő akkor viselt, amikor az elnöknek énekelt. Kim egyébként jócskán sanyargatta magát, hogy beleférjen az ikonikus dressbe, jó pár kilót ledobott, hogy fel tudja venni. 

(via)