Már hónapok óta szörnyű kritikákat kap Kim Kardashian márkája, a Skims: a  méregdrága márka darabjainak többsége ugyanis olyan elképesztően rossz, hogy a nők egyszerűen nem tudják őket hordani. A baj azonban nem a minőséggel, sokkal inkább a szabással és a kialakítással van, mert a problémák csak akkor válnak nyilvánvalóvá, mikor a nők felveszik őket és ráeszmélnek: ezekben a cuccokban mozdulni sem lehet! Ez történt most a Skims egyik 24 ezer forintos alakformáló body-jának esetében is. 

Kim Kardashian méregdrága alakformája nem megy fel a nőkre

Az alakformáló body elképesztően rossz szabására Celeste Barber, Ausztrália egyik legmenőbb komikusa hívta fel a figyelmet, aki az 1 millió követővel rendelkező TikTok-csatornáján alázta porrá Kim Kardashian márkáját, a Skims-et. Celeste a Barbie-film premierjére, az alkalmi ruhája alatt szerette volna viselni ezt az alakformálót, de sehogyan sem tudta azt magára felhúzni.

Az 40-es méretet viselő nő L-es alakformálót rendelt magának, aminek felpróbálását részletesen dokumentálta az Instagramján is. Először meglepődve vette észte, hogy a combjára is alig megy fel a ruhadarab, később aztán megállapította, hogy még a fején keresztül is nehezen sikerült beletuszkolnia magát.

Még a nő férje is kiakadt Kim Kardashian rossz szabása alakformálójára

Celeste próbálkozása végül nem volt hiábavaló, mert fel tudta magára venni a bodyt, de a kapcsa annyira vékony és szoros volt, hogy alig tudta azt összekapcsolni a lábánál. Ekkor már a komikus férje is bekapcsolódott a dologba és alaposan szemügyre vette a bodyt, de nem nagyon tudott segíteni a nőnek. 

Instagram/@celestebarber
Instagram/@celestebarber

Később aztán mindketten rájöttek, hogy a body nem tanga fazonú, a vékony pántnak elöl kell lennie, nem hátul, csupán a kialakítása teljes kudarc, mert teljesen kettévágja a nők nemi szervét. Arról nem is beszélve, hogy a body kapcs állítólag annyira felcsúszott a nő fenekébe, hogy szinte mozdulni se tud tőle.

Konkrétan ég a vaginám! Jól néz ki, de a body kapcsa elveszett a fenekemben, valahol a méhszájam felé csúszhatott fel. Kettévágott a body!

– mondta magából kikelve a nő, amit a férje már inkább nem is kommentelt a kamera előtt, inkább elszörnyedve kiment a képből. A komikus rajongói istenítik őt, amiért elég bátor volt ahhoz, hogy beszóljon Kim Kardashiannak, de azt azért tudni kell, hogy nem ez az első videó a Skims rosszul szabott ruháinak szemléltetésére. 

Via