Rendre jelennek meg a TikTokon azok a videók, amikben a Kim Kardashian által forgalmazott SKIMS ruhákat ekézik. Ezúttal is hasonló történt, ugyanis Ida Giancola divatrajongó megmutatta a nemrég vásárolt – egyébként elég dögös – fehér ruciját, amiben kifejezetten szexinek érezte magát, mégis úgy döntött, utcára sosem veszi majd fel. 

Szexi, de...

A fiatal lány a plaforma feltöltött videójában arról beszél, hogy a ruha elképesztően szexi, és ő maga is jól érzi magát benne, azonban annyira átlátszó, hogy soha nem hagyná el benne a házat

Olyan érzés, mintha pizsamában lennél, de ebben a ruhában, házimunkát végezve egy dögös háziasszonynak érzem magam 

– viccelődött, majd hozzátette, hogy bár a ruha alkalmatlan arra, hogy utcán is hordja, mégis valamiért magabiztossá tette, hiába csak otthon tudta felvenni. 

Itt a videó: 

Már több kritika érte 

Kim Kardashian márkája egyébként már nem először kap kritikát. Ahogyan azt mi is megírtuk pár hete egy fiatal influencer lány a SKIMS latex ruháját próbálta fel, ami egyáltalán nem nyerte el a tetszését. Bunny a TikTokra feltöltött videójában arról beszél, hogy  a ruha nyakrésze szörnyű, amikor felhúzza a cipzárt, akkor borzasztóan szűk, szó szerint fulladozik benne olyankor. 

Ez megfojt 

– mondja a felvételen a lány, majd megjegyzi, hogy a ruha határozottan nem azért kényelmetlen, mert a mérettel van a probléma. A darabnak egyszerűen rossz a szabása, hiába jó a méret, Bunny-t mindenhol szorítja. A ruha egyébként eléggé átlátszó is volt, így a hétköznapokon gyakorlatilag hordhatatlan. Egyedül az ujj rész volt, ami tetszett az influencernek, de összeségében egyáltalán nem volt megelégedve. Kimnek egyébként pár hete a Valentin napi kollekcióját is kikezték, erről itt írtunk, de a SKIMS egyik nagyon mini bikinije is kapta az ívet a közösségi oldalakon. 

(via)