Már korábban is volt szó arról, hogy Kim Kardashian ruhamárkája, a Skims képes egészen elképesztő összegeket kérni egy-egy furcsa fehérneműért, az azonban újdonság, hogy Kylie Jenner Kylie Swim-jéhez hasonlóan Kim fürdőruhái sem nyújták azt, amit ígérnek. Az eredetileg szexi, minőségi és mindenféle alkaton tökéletesen mutató fürdőruhák egyike, egy 39 ezer forintos metálfényű darab ugyanis inkább hordhatatlan az influencerek szerint, mintsem strandon nyugodt szívvel viselhető.

Szinte mindent megmutat Kim Kardashian 39 ezres fürdőruhája

Az említett fürdőruha egy középen kivágott, mikro bikinikinek is beillő, metálfényű darab, ami 3 különböző színben (aranyban, ezüstben és rózsa aranyban) is kapható. Hatalmas marketinggel és drága reklámkampánnyal lett bemutatva, azonban úgy tűnik, hogy az influencerek inkább a hordhatatlan kategóriájába sorolják. A fürdőruha maga ugyanis annyira merészen van kivágva, hogy szinte egy nő sem tudja azt villantás nélkül viselni a strandon.

SKIMS Metallic Swim Cut-out monokini 39 700 Ft
SKIMS Metallic Swim Cut-out monokini 39 700 Ft

A fenti képen látható darabról van szó, ami hihetetlenül dögösen mutat a modellen, a való életben azonban már kevésbé ilyen elképesztő. Szinte még a fotóról is látszik, hogy egy rossz mozdulat után a modellnek egyből kivillannak az intim testrészei, de felül, a dekoltázsrésznél sem tűnik túl „biztonságosnak” ez a monokini. 

Az influencerek nem merik felvenni a strandra

Erről az influencerek is így vélekednek, hiszen többségük hiába költ rá majdnem 40 ezer forintot erre a fürdőruhára, maximum csak a szobában, bent a négy fal között merik felvenni. Manny Boo YouTuber például azt hiányolta a legjobban a fürdőruhából, hogy a dekoltázsnál semmilyen szivacs vagy alátámasztás nincs, ami esetleg egy kicsit is védené a mellrészt az esetleges villantásoktól.

YouTube/Manny Boo
YouTube/Manny Boo

Ennek ellenére felvette a fürdőruhát, ami rajta is legalább olyan jól mutat, mint a modellen, ám állítása szerint nem mer benne annyira mozogni ahhoz, hogy fel is vegye azt a strandra. Fél a villantástól, az esetleges cikis pillantásoktól, ezért hiába szereti azt a tükör előtt viselni, 39 ezerért azért ennél többet várt. A csaj egyébként egy másik fürdőruhá(nak nevezett) darabot is felpróbált, de az még annyira sem jött be neki: még az alakjára sem tudta felhúzni.

YouTube/Manny Boo
YouTube/Manny Boo

A kezeslábas fürdőruha túl rövid volt a számára, rettentően feszült rajta és az az érzése volt, mintha bármelyik pillanatban szétszakadna rajta ez a darab. Nem éppen egy olyan fürdőruha, amit szívesen viselne ő, mi vagy akár bárki más a nyáron, de mégis az a furcsa, hogy 2XL-es méretig minden más méretezés sold out, azaz el van adva. Vajon Kim feltornázza az eladásokat a béna termékeiből is, hogy jó hírnevet csináljon a márkájának? Nem tudni, az azonban biztos, hogy ezeket a fürdőruhákat az influencerek senkinek sem ajánlják.

Via