A halloweent a hírességek is imádják: Khloé és Kim Kardashian pedig különösen, ők az idei ünnepet finoman fogalmaza is kimaxolták. 

Micsoda átalakulás 

A Kardashian nővérek ezúttal Bratz-babává változtak, két barátnőjük, Natalie Halcro és Olivia Pierson társaságában. A négyes tagjai más-más színű öltözetet viseltek, de persze szettjeik harmonizáltak egymással. A 43 éves Kim rózsaszín ruhába bújt, a 39 éves Khloé sárgát viselt, Natalie Halcro kék babává alakult át, Olivia Pierson pedig fekete-fehérben pózolt. 

Odáig voltak a rajongók

A róluk készült fotókat persze mindkét Kardashian-nővér megosztotta a közösségi médiában, a rajongók pedig odáig voltak, a legtöbben az elképesztő sminkeket dicsérték, ugyanis a lányok arca tényleg pontosan olyan volt mint a Bratz-babáké. 

Másik jelmez

Kim egyébként halloween alkalmából idén két jelmezt is választott, ugyanis a lányával is beöltötözött, a '90-es évek egyik kedvenc romkomjának, a Spinédzsereknek karaktereit keltették életre. Természetesen erről is készültek fotók, mutatjuk máris: 


Kylie és Kendell Jenner sem hagyták ki a halloweent 

Mivel beöltözni nagy móka, furcsa is lett volna, ha a család többi nő tagja nem ölt magára valamilyen jelmezt. Természetesen halloween alkalmából Kylie és Kendall Jenner is választott egy szuper kosztümöt: a csajszik a '90-es évekre tekintettek vissza, a felvételek tanúsága szerint pedig az 1995-ös, Mindörökké Batman gazembereiként, Sugarként és Spice-ként pózoltak. 

(via)