Évek óta nagyon jövedelmező Kylie Jenner márkája, amiért valósággal rajonganak a nők. A celeb most hatalmas bejelentést tett, mivel ruhamárkát hozott létre, aminek az első darabját már meg is mutatta.

Újabb márkát alapított Kylie Jenner 

A 26 éves celeb még egészen fiatal volt, amikor létrejött a Kylie Cosmetics, amit nem sokkal később egy bőrápolási márka követett, a KylieSkin. Mindkettő nagyon népszerűnek számít a nők körében, volt olyan időszak, amikor a KylieCosmetics termékeit percek alatt elkapkodták. 

Kylie most egy másik területen szeretné kipróbálni magát, mivel saját ruhamárkát alapított, aminek már a nevét is elárulta. Egy fotót töltött fel az Instára, ott jelentette be a nagy hírt, az új márkája pedig a Khy nevet viseli. 

Kylie megmutatta az első darabot is, a képen egy fekete, hosszú bőrkabátot visel, ami az elmúlt években egyre divatosabbnak számít. A Khy márkának elkészült a weboldala is, sajnos pár képen kívül semmi sem elérhető még rajta, de a legfrissebb információkért már fel lehet iratkozni. 

Kylie Jenner ismerve biztosan hatalmas sikere lesz az új márkájának, és Kimhez hasonlóan celebek fogják reklámozni a termékeket. Alig várjuk, hogy láthassuk az egész kollekciót


Via