Tart a párizsi divathét, a márkák divatbemutatóiról a hírességek sem hiányozhatnak. Kylie Jenner a Schiaparelli show-jára egy csillogó estélyiben érkezett, amiben megvillantotta az elképesztően vékony derekát. 

Kylie Jenner ruháját nehéz lesz elfelejteni 

Nem ez az első alkalom, hogy Kylie Jenner feltűnést okoz a Schiaparelli bemutatóján, mivel ő a divatház egyik kedvence. Remekül állnak neki a sokszor extrém fazonok, és láthatóan sosem mond nemet a feltűnésre. Az év elején egy oroszlánfejjel díszített estélyiben érkezett a helyszínre, ami vegyes fogadtatásban részesült. Bár az oroszlán mű volt, sokan mégis kiakadtak, az állatvédők pedig egyenesen kegyetlennek nevezték a celebet. 

kylie-jenner-2023
MEGA / Getty Images

A mostani párizsi divatbemutatóra egy sokkal egyszerűbb, mégis látványos ruhában érkezett. A Schiaparelli csillogó ruhája követte Kylie alakját, így láthatóvá vált, hogy mennyire karcsú a dereka. Rengeteg rajongó meglepődött a szetten, hiszen korábban még sosem volt ennyire vékony a celeb. 

Többen Marilyn Monroe ikonikus ruhájához hasonlították az estélyit. A csillogó darab, amit Kim is viselt a Met-gálán, valóban nagyon hasonló, de a Kylie ruhája kicsit modernebb. A rajongók szerint csodásan festett, többen kiemelték, hogy mennyire jól áll neki ez a minimalista szabás, amiben kihangsúlyozhatja a dereka karcsúságát. 


Via