A Kardashian-lányok imádják a drasztikus frizuraváltásokat, Kim Kardashian például a tavalyi Met-gála miatt egyik napról a másikra lett szőke. Most pedig egy fotózáson mutatta meg, hogy milyen lenne egészen rövid hajjal. 

Kim Kardashiannak még sosem volt ennyire rövid haja

Kim és a testvérei imádják változatosan viselni a frizurájukat. Olyan gyakran váltogatják a különféle fazonokat, hogy nehéz megmondani, mikor láthatjuk őket a saját hajukkal és mikor viselnek parókát. A celeb az elmúlt években sok fazont kipróbált, volt hosszú egyenes haja, de tavaly egy power bobra is benevezett. 

Ám a CR Fashion Book címlapjának a kedvéért még az egészen rövid, tüsi fazont is bevállalta. Kim a képeken nagyon a pixie-nél is rövidebb frizurát visel, a kinézetét pedig nagyon vékony, mégis hangsúlyos szemöldökkel tették még látványosabbá. Az átalakulás jól sikerült, annyira megváltozott az új haj miatt, hogy még a rajongók is alig ismerték fel.

Mindenkit meglepett a hatalmas átalakulás, de Kim Kardashiant ismerve nagy valószínűséggel csak parókáról van szó. Bár kétségtelen, hogy hatalmas lépés lenne a celebtől, ha tényleg levágatná ilyen rövidre a haját. A rajongók tetszését elnyerték a képek, sokan leírták, mennyire különlegesen néz ki, és érdemes lenne kipróbálnia a rövid hajat. 
 

Via