A celeb pár nappal ezelőtt töltött fel egy visszaemlékezős fotót, de azt talán még ő sem gondolta, hogy ekkora botrány lesz belőle. Kim Kardashian persze később törölte az említett fényképet, de a rajongók kommentcunamiját nem tudta elkerülni. 

Kim Kardashiannak kilátszott a fehérneműje a fotón

Kim az Instára posztolt egy régebbi képet, amin épp egy kanapén ül az egyik barátjával. A felvételen egy kétrészes szettet visel, de az csak a szemfülesebb rajongóknak tűnt fel, hogy kilátszik az alakformáló-fehérneműje a szoknya alól. A szoknyának túl magas volt a hasítéka, csak ezért villantott. 

kim-kardashian-torolt-kep-2023
Instagram/@kimkardashian

Szeretek régi képeket találni a telefonomban

– írta Kim a poszthoz, amit azóta már törölt is. Persze a rajongók ettől függetlenül lementették, mivel az eredeti poszt alá is sok komment érkezett. Azóta pedig a Reddit egyik csoportjában kezdték el megosztani a felvételt. 

Nem kímélték a rajongók

A celeb az eredeti poszt alá is sok kommentet kapott, a Reddit-felhasználók pedig csak még jobban kiakadtak, hogy törölte a fotót. Sokak szerint nem kellene szégyellni, hogy alakformáló-fehérneműt hord, hiszen a saját márkája pont erre épül

Legalább tényleg hordja a Skimst

– szúrta oda az egyik kommentelő. 

Ha-ha-ha láthatod, ahogy a lábán kikandikál az alakformáló! És legalább a fél arcát átszerkesztette

– üzente egy másik netező. 

Az emberek szerint a képpel több probléma is volt, az egyik, hogy Kim teljesen máshogyan néz ki a fotón, mint a valóságban. A netezők szerint ismét túlzásba esett a szerkesztéssel, talán pontosan ezért törölte végül a képet. 


Via