A celeb az utóbbi időben többször megbotránkoztatta az embereket a méregdrága szettjeivel. Kim Kardashian most egy 17 karátos ékszerrel okozott felháborodást. 

Kim Kardashian 3 millió dolláros hasláncot villantott 

A celeb Michael Rubin fehér partiján bulizott, az eseményre pedig egy nagyon szexi ruhában érkezett. A kétrészes szettjét egy Messika ékszerrel egészítette ki. A 17 karátos, körte alakú gyémántot korábban már láthattuk rajta, de akkor nyakláncként viselte. Most a követ egy hosszabb láncra tette, és így tekerte a dereka köré. 

A szakértők szerint egy ilyen gyémánt ára 2-3 millió dollár között mozog. Mivel ez egy különlegesebb kő, így az sem meglepő, ha 3 millió dollár felett van az összeg, amit Kim kifizetett érte. 

A 15 karátnál nagyobb gyémánt, különösen a körte alakú, mint Kimé, rendkívül ritka

– mondta Mike Fried, a Diamond Pro vezérigazgatója. 

Kim lánca nem tetszett mindenkinek 

Bár az ékszer igazán látványos, a rajongók tetszését nem nyerte el. Sokan kritizálták Kimet a haslánc miatt. Mások pedig azt emelték ki, hogy Kim indokolatlanul megpróbálja visszahozni a hasláncot. 

Kim nagyon keményen igyekszik a 2000-es hasláncot ismét „fontossá” tenni

– írta az egyik rajongó. 

A hasláncok határozottan újdonságnak számítanak, és aranyosak, ha megfelelő stílusban vannak. Szóval nem így

– kritizálta Kim szettjét az egyik netező. 

Kim ékszere nem aratott osztatlan sikert, ennek ellenére nagy valószínűséggel nem most találkozunk vele utoljára. A Y2K trendnek köszönhetően egyre több kiegészítő tér vissza a 2000-es évek elejéről.


Via