Kanye West és Kim Kardashian évekkel ezelőtt szakítottak, de a válást csak pár hónappal ezelőtt véglegesítették. Sok összeütközésük volt a gyermekelhelyezés miatt, végül sikerült megegyezniük, de problémák még mindig vannak

Kim Kardashian féltékeny

Kim és Kanye kapcsolata az utóbbi időben igazán viharossá vált. Az egész a szakítással a kezdődik, majd jött a válás, ami még bonyolultabbá tette a helyzetet. Ezután Kanye többször bírálta a celeb gyereknevelési szokásait, többek között azért támadta, mert North saját TikTokot csinált. 

Most kiderült, hogy a vihar még mindig nem ült el, most Kim számára a legtöbb problémát Bianca Censori, Kanye felesége okozza. Az informátorok szerint a rapper házassága csak tovább bonyolította a helyzetet, Kim pedig nem örül neki, hogy North ennyire közel áll a nőhöz. 

Kim azt érzi, Bianca túl közel kerül a lányához. Határozottan féltékeny

– mondta a celeb egyik barátja. Hozzátette, hogy Bianca korábban mindent megtett annak érdekében, hogy rá hasonlítson, még az öltözködési stílusa is átalakult. Ettől függetlenül North kedveli, és nagyon menőnek tartja. 

Nehéz a gyereknevelés

Kim korábban egy interjúban sírva mesélt arról, hogy nagyon nehéz számára a közös felügyelet az exével. Elárulta, hogy csodás gyerekkora volt, az apja pedig a legjobb volt, akit kívánhatott. A gyerekeinek is hasonlót szeretne, és mindent megtesz annak érdekében, hogy szeretetben, nyugalomban nőhessenek fel. 


Via