Bianca Censori, aki pár hónappal ezelőtt lett Kanye West felesége igazán érdekesen értelmezi a divatot. Korábban is kedvelte a furcsa trendeket, de mióta a rapper felesége, azóta egyre polgárpukkasztóbb dolgokat vesz fel. 

Kanye West felesége nadrág nélkül indult el 

Bianca eleinte csak a jól ismert apró felsőket és feszülős nadrágokat viselte, de az utóbbi időben egyre többször lepi meg az embereket a szokatlan választásaival. Legutóbb például az egész arcát eltakarta fáslival, utána pedig egy hatalmas galléros szettet vett fel, amiben sokak szerint egy óvszerre hasonlított. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@latestfashion_10 által megosztott bejegyzés

Most még ennél is durvább szettet választott, amivel kiakasztotta az embereket. Bianca nem viselt nadrágot, csak egy speciális anyagból készült harisnyát vett fel. Cipő sem volt rajta, anélkül sétált az utcán. A képeket itt nézheted meg

A szett sokakat megbotránkoztatott, az emberek nem értették, hogy miért ezzel szeretné felhívni magára a figyelmet. Kanye hasonló szettben volt, mint Bianca, feszülős nadrágot, és zoknicipőt viselt. Ezt nem először láthatjuk a rapperen, az utóbbi időszakban csak ezekben az alacsony talpú cipőkben jelenik meg. 

Bianca korábban is így öltözött

Miután összeházasodott a rapperrel Bianca törölte magát a közösségi médiából, de pár képe azért még kering a neten. Az biztos, hogy korábban is kedvelte a merész, sokat mutató szetteket, több olyan fotót is posztolt, ahol alig viselt valamit. Különleges stílusa volt, ez pedig nem változott. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NoStylistSociety. ® (@nostylistsociety) által megosztott bejegyzés

Via