Ha már régóta követed Rihannát, akkor tuti emlékszel a szőke korszakára. Ez még évekkel ezelőtt volt, de a hajszínnel már akkor is trendet teremtett. Most egy újabb hajszínváltást vállalt be, az árnyalat pedig tökéletes! 

Rihanna szőke haja elképesztően menő 

Az énekesnő az elmúlt években sokféle frizurát kipróbált, viselt rövid bobot, aztán vörösre váltott, egy darabig pedig szőke volt. Ezután visszatért az eredeti színéhez, a barnához és a feketéhez. Minden korszaka emlékezetesre sikerült, nagy valószínűséggel ezzel a hajszínnel is trendet fog teremteni

Rihanna szőkéje most inkább a barnába hajlik, nem annyira világos, mint korábban. Egy nagyon meleg, mondhatni őszi árnyalat, ami a világosabb verziókkal ellentétben jól passzol szinte mindenkihez. Kicsit még az eperszőkére is hasonlít, mivel vannak benne vöröses tónusok. 

A celeb hosszú egyenes hajjal jelent meg, de azt nem tudni, hogy ez a saját frizurája, vagy esetleg parókát visel. Bár a hajtövei sötét árnyalatúak maradtak, így nagy rá az esély, hogy tényleg befestette a tincseit. Rihanna hajszínét egyébként érdemes kipróbálni, hiszen nagy eséllyel szerepel majd a 2024-es hajtrendek között.  
 

Via