Az elmúlt időszakban ritkán lehetett Rihannát a nyilvánosság előtt látni, hiszen augusztusban született meg a második gyermeke. Most ő és A$AP Rocky kivételt tettek, mivel New Yorkban sétáltak, majd az egyik népszerű olasz étteremben vacsoráztak. 

Rihanna először mutatkozott a szülés óta 

Az énekesnő februárban árulta el, hogy a második gyermekét várja, és szinte azonnal elkezdtek arról pletykálni, hogy megint kisfiút vár. A hírek igaznak bizonyultak, mivel ős és A$AP Rocky augusztusban bejelentették, hogy megszületett a második kisfiuk, aki a Riot Rose Mayers nevet kapta

Az elmúlt hónapokat Rihanna a családdal töltötte, így rég nem lehetett látni. Most A$AP Rocky születésnapja miatt mutatkozott, mivel a rapper a héten lesz 34 éves. Az alkalomból a sztárpár egy olasz étteremben vacsorázott. 

Rihanna csak feketét viselt a vacsorához, egy fényes anyagú leggingsben, fodros felsőben és egy nagyon rövid kabátban érkezett. A szettje hatalmas sikert aratott, sokan pedig kiemelték, hogy mennyire jól néz ki a szülés után. Az énekesnő a kiegészítőkre is figyelt, egy retró, vékony lencsés napszemüveggel dobta fel az összeállítást. 


Via