Februárban mindenkit meglepett Rihanna bejelentése, amikor a Super Bowl félidejében elárulta, hogy a második gyermekével várandós. A celeb sokáig titkolta a terhességét, és a baba megszületését sem jelentették be rögtön. 

Rihanna még nem árulta el a gyermeke nevét 

Az információk szerint Rocky és Rihanna második gyermeke augusztus 3-án született meg Los Angelesben. A források azt állítják, hogy ismét egy kisfiúval bővült a család. Korábban erre már voltak utalások, az énekesnő apja egy interjúban elárulta, hogy a fiú neveket nézegette a sztárpár. 

A kisfiú nevét még nem árulták el, de a pletykák szerint R betűvel kezdődik, akárcsak a testvére, RZA neve. Az énekesnő az első gyermeke nevét sokáig titkolta, bár többször utalt rá. RZA a Wu-Tang Clan rappere után kapta a nevét, Rihanna az elmúlt hónapokban több alkalommal is megjelent a hiphopegyüttest ábrázoló pólókban. 

Imádja az anyaságot 

Rihanna korábban többször beszélt az anyaságról. Elárulta, hogy mindig is szeretett volna anya lenni, és nagyon várta, hogy saját családja legyen. 

Tényleg nem emlékszel a korábbi életedre, ez a legőrültebb dolog. Nem számít

– mesélte a Vogue interjújában tavaly. Elárulta, hogy ez élete legnagyobb kihívása, de minden percét imádja, és sosem változtatna a dolgokon. 


Via