Az énekesnő februárban jelentette be, hogy a második gyermekével várandós. Rihanna épp a Super Bowl-on adott koncertet, amikor megmutatta a pocakját. A bejelentés óta többször jelent már meg olyan szettben, amiből kivillant a hasa, de most fehérneműs képek készültek róla. 

Rihanna fehérneműs fotói nem mindenkinek tetszenek

A celeb a Savage X Fenty fotóin szerepel, ami nem újdonság, hiszen az elmúlt években már többször készültek róla fehérneműs, fürdőruhás képek. A fotókkal mindig a saját márkáját reklámozta. Most viszont várandósan készültek róla szexi képek, amivel sokakat meglepett

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés

Rihanna a felvételeken csak fehérneműt visel, korallszínű melltartóban van, amihez színben passzoló tangát vett fel. A szetten sokan meglepődtek, hiszen ennyire merész összeállításban még Rihanna sem szokott mutatkozni. 

Ettől függetlenül a rajongók egy része imádta a képeket, sokan leírták, hogy Rihanna mennyire csodásan néz ki, és valósággal sugárzik. Természetesen kritikusok is voltak, akik szerint várandósan nem kellene fehérneműket reklámoznia. 

Elképzelem, hogy terhes vagyok és ezt viselem

– jegyezte meg egy kommentelő. 

Még akkor sem nézek így ki, ha nem vagyok terhes. lol

– viccelődött egy másik netező. 

Imádja a különleges szetteket 

Rihanna már az első várandóssága alatt is izgalmas szettekben jelent meg, és olyan is előfordult, hogy meztelenruhában villantotta meg a hasát. A celeb a második várandóssága alatt sem vett vissza. Többször láthattuk már miniszoknyában, haspólóban, és egyéb szexi darabokban. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés


Via