Nagyon úgy tűnik, hogy élvezi a terhességét Rihanna! A világhírű énekesnő a családjával hazalátogatott a szülőhazájába, Barbadosra, és több fotó is napvilágot látott róluk.

Családi nyaralás

Rihanna és a párja, A$AP Rocky a közös kisfiúkkal együtt látogattak el Barbadosra, valamint ott van velük a pocaklakó is, hiszen az énekesnő már a terhessége 9. hónapjában jár. Íme, néhány családi fotó, amelyeken Rihanna valószínűleg az ottani rokonaival látható: 

Az Instagramjára is posztolt

Rihanna néhány órával ezelőtt az Instagramján osztott meg egy képet a rapper kedveséről, és a közös gyermekükről. A rajongók imádták a fotót, és sok boldogságot kívántak nekik: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Esküvőről pletykálnak

Mint megírtuk, Rihanna nemrég ott volt A$AP Rocky koncertjén Cannes-ban, sőt még színpadra is lépett. Ami azonban furcsa volt mindenkinek, hogy a rapper a feleségeként konferálta fel Rihannát. Rögtön beindultak a pletykák, hogy vajon titokban összeházasodtak-e, de egyelőre egyikőjük sem erősítette meg az információt. Az biztos, hogy Rihanna remekül érezte magát,  amikor a Sundress című dalt énekelte el a párja, amelyre lelkesen táncolt, miközben végig szélesen mosolygott. Sokan úgy vélik, hogy a MET-gálán is ezért jelent meg az énekesnő egy olyan dressben, ami inkább egy esküvői ruhának tűnt.