Rihanna nem hagyná ki szerelme, ASAP Rocky koncertjét. Ám most a rapper eggyel intimebb infót osztott meg az énekesnőről, mint ő szerette volna. 

Cannes-ban kiderült a titok

Pár hónapja már felröppentek a pletykák, hogy Rihanna és ASAP Rocky titokban összeházasodtak. Eddig semmilyen konkrét információ nem derült ki, ami alapján eldönthető lenne, hogy ez igaz-e vagy sem, egészen tegnapig, amikor ASAP Rocky Cannes-ban lépett fel. 

Rihanna meglepetésszerűen lépett a színpadra ASAP Rocky Cannes-ban, a Spotify által rendezett koncertjén. Azonban nemcsak ettől a hírtől esett le mindenki álla, de attól is, hogy ASAP Rocky a feleségeként konferálta fel Rihannát. 

A szupersztár ezúttal egy áttetsző, fekete-bartna ruhában érkezett a fellépésre, ám a legextrább a csillogós fehérnemű volt alatta. A ruhájánál azonban sokkal többeket érdekel most az, hogy vajon Rihanna tényleg megházasodott-e?

Rihanna feleség lenne?

Az énekesnőnek egyébként a szeme sem rebbent, amikor a feleségnek titulálta ASAP Rocky, sokkal inkább izgalomba jött, amikor a Sundress című dalt énekelte el párja, amelyre lelkesen táncolt, miközben végig szélesen mosolygott. 

Vajon ezek szerint, a MET gálán viselt esküvői ruhára hajazó szett tényleg egy vallomás lett volna a rajongóknak, hogy mostanra házasok? 

via