Egy hónappal ezelőtt született meg Rihanna és A$AP Rocky második gyermeke, most pedig a pici neve is kiderült. A  The Blast birtokába jutott anyakönyvi kivonat szerint a gyermek a Riot Rose Mayers nevet kapta. 

Szokatlan nevek

Rockynak egyébként idén jelent meg a RIOT című dala, ám az egyelőre nem világos, hogy ennek köze van-e a névvszálasztáshoz. A sztárpárnak amúgy van már egy közös gyermeke, RZA Athelston Mayers, aki a híres Wu-Tang tag után kapta a nevét. A híres szülők amúgy első gyermekük nevét jó ideig titkolták, a gyermek neve csak nemrégiben látott napvilágot. 

A Super Bowl-on jelentette be

Mint ismert Rihanna a 2023-as Super Bowl Halftime Show-n  fedte fel, hogy ismét várandós. Az énekesnő hat év után állt ismét színpadra, a nézők álla pedig nem csak az impozáns műsor miatt esett le akkor, hanem azért is, mert Riri megvillantotta a terhespocakját.

Csodás fotók 

Ahogyan akkor azt mi is megírtuk Rihanna többször is megsimogatta hasát a produkció közben, gömbölyödő hasát pedig erősen kihangsúlyozta a látványos piros szett, amit viselt. A műsor után Rihanna menedzsmentje is megerősítette, hogy Rihanna ismét gyermeket vár, az énekesnő pedig ezt követően a közösségi médiában is előszeretettel posztolt pocakos fotókat. Nem sokkal a szülés előtt például fehérneműven pózolt a Savage X Fenty fotóin, a felvételek sokaknál kiverték a biztosítékot. 

(via)