Ahogyan arról mi is hírt adtunk nemrégiben hozta világra második gyermekét Rihanna, aki így most már két kisfiú büszke anyukája. 

Két kisfiú anyukája 

Riri ezzel az egyetlen lány is a négyfős kis családban, ezt azonban az énekesnő minden bizonnyal egyáltalán nem bánja. A kilencszeres Grammy-díjas szépség és párja, A$AP Rocky 2020-ban jöttek össze, kapcsolatukból pedig két fiú,  RZA és Riot született. A kisebbik gyermekről eddig nem hoztak nyilvánosságra felvételeket, ám most őt is megmutatták a nagyérdeműnek, egyik fotó pedig cukibb lett mint a másik. 

Íme a szupercuki családi felvételek 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mrsawge (@mrsawge15)


Megváltozott az élete 

Rihanna életét egyébként alaposan megváltoztatta az, hogy anyává vált, ennek kapcsán 2023 februárjában egy podcastban azt mondta: 

A fiamért élet. Most csak ő számít 

– nyilatkozta akkor, most pedig minden bizonnyal pontosan ugyanezt érzi, csak már mint kétszeres édesanya. 

Elképesztő bejelentés 

Mint ismert Rihanna a 2023-as Super Bowl Halftime Show-n  fedte fel, hogy ismét várandós. Az énekesnő hat év után állt újra színpadra, a nézők álla pedig nem csak az impozáns műsor miatt esett le akkor, hanem azért is, mert Riri megvillantotta a terhespocakját.

Pocakos fotók 

Ahogyan akkor azt mi is megírtuk Rihanna többször is megsimogatta hasát a produkció közben, gömbölyödő hasát pedig erősen kihangsúlyozta a látványos piros szett, amit viselt. A műsor után Rihanna menedzsmentje is megerősítette, hogy Rihanna ismét gyermeket vár, az énekesnő pedig ezt követően a közösségi médiában is előszeretettel posztolt pocakos fotókat. Nem sokkal a szülés előtt például fehérneműven pózolt a Savage X Fenty fotóin, a felvételek sokaknál kiverték a biztosítékot. 

(via)