Mindegy, hogy szőke, barna vagy vörös a hajad, itt a nyár, így nem árt, ha te is megújulsz. 2023-ban is hódítanak az egyszerű, de nagyszerű hajszínek, melyeket a legnagyobb sztárok is imádnak!

Rézvörös hajszín

vörös  évek óta nagy sláger, hiszen viselőjének dögös hatást kölcsönöz, ráadásul nagyon feltünő, így minden szempár rád fog szegeződni. Idén minden vörös  népszerű, a tűzpirostól a mély bordón keresztül a világosabb árnyalatokig. A rezes változat a szőkék és barnák számára a legideálisabb, így garantáltan csodás lesz az eredmény. 

Barbie-szőke

Az új Barbie-filmet júliusban mutatják be a mozikban Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével, szakértők szerint pedig ezek után mindenki  szőkévé  akar majd változni. Korábban Gigi Hadid és Anya Taylor-Joy is ezt a hajszínt választották, és baromi jól állt nekik. A lényeg, hogy a hajtőnél és a végeken is egységes legyen a szín, így lesz tökéletes. 

Napszítta barna

Ha szeretnéd a barna finomabb árnyalatát kipróbálni, ezt a hajszínt neked találták ki. A lágy kontraszt meleg hatást kölcsönöz a hajadnak, ami olyan, mintha a nap kiszívta volna. Mi teljesen beleszerettünk!

Őszibarack

A legkülönlegesebb hajszín egyértelműen a barack. A szőkén mutat igazán jól, amit a hírességek példája is mutat. Persze a sötétebb árnyalatok sincsenek kizárva, de így nem lesz annyira rózsás a végeredmény. Fontos, hogy kérj a fodrászodtól sötétebb árnyalatot, ugyanis hamar kikopik a hajadból. 


via