Úgy tűnik, végre tényleg eljön a tavasz, és már csak egy ugrásra van, hogy az év legforróbb hónapjai is beköszöntsenek. Az évszakokkal pedig nemcsak a környezet, de a trendek is változnak. A hajszínben a cherry coke lesz a legtrendibb. 

Újra visszatér a 2000-es évek ikonikus hajszíne

Mindig is szerettél volna kipróbálni egy feltűnőbb, merészebb árnyalatot? Akkor a cherry coke pont kapóra jöhet neked. Idén nyáron ugyanis rengetegen döntenek majd ez a szín mellett, így mindenféle rizikó nélkül, az új hullámra felülve, te magad is kipróbálhatod. 

Ahogyan a cherry coke név is mutatja, a trendi hajszín két közkedvelt árnyalatból tevődik össze: a meggyszínből, és a barnából. Ezt a kettőt ötvözve kapjuk meg az új slágerszínt. A meggy élővé, feltűnővé és különlegessé teszi azt, amíg a barna kicsit lágyítja, nem engedi, hogy túlzába essünk vele. 

Nagyszerű lehet azoknak is, akik régóta szeretnének már a barnáról a vörös színre váltani, ám eddig nem találták még a megoldást arra, hogy melyik árnyalat állna nekik igazán jól.

A cherry coke a celebek kedvence is

A sztárok is imádják a cherry coke-ot, kipróbálta már Sophie Turner, Gigi Hadid és Kendall Jenner is. 2023 nyarán nem csupán a hajszínek között lesz ez a legmenőbb, de a divatvilágot is bekebelezi ez a merész szín, és a sminkekben, a kiegészítők palettáján is megjelenik. 

Az 1990-es és 2000-es években is hódított már a cherry coke, méghozzá akkora sikerrel, hogy tudható volt, hogy csak idő kérdése, hogy ismét divatba jöjjön ez az árnyalat. Nem kellett sokat várni: 2023-ban ismét mindenki ezt akarja majd.

A TikTokon már a cherry coke lips is hatalmas sikernek örvend, lássuk, hogyan készítheted el az év legmenőbb ajaksminkjét: 

@soulsophiamua Ik I’m looking bland rn , if you guys like it on me I’ll retry with some glam🫶🏼 #cherrylips #lipcombo #cherrycolalips #trend #makeup ♬ original sound - carneyval