Az elmúlt szezonok tele voltak olyan fura hajszínekkel, amiknek nevét még kiejteni is alig lehetett, otthon megvalósítani pedig hihetetlenül nehéz volt őket. Szerencsére idén nem kell azon agyalnod, hogyan lesz szuper a frizurád: most ugyanis  minden a természetességről szól! A 2023-as évi hajtrendek visszahozzák a természetes barna, szőke és vörös árnyalatokat, amik pillanatok alatt lepték el a vörös szőnyeget, majd váltak az év legmenőbb hajszíneivé. Mutatjuk is őket! 

Színátmenetes barna

Egy kis odafigyeléssel és egy jó hajszínezővel te is könnyedén meg tudod valósítani az idei egyik legszebb hajszínt, a színátmenetes barnát, ami a barna különböző árnyalatait kombinálja egymással! Csakúgy, mint az old school ombre festésnél, itt is pár árnyalattal világosabb lesz a haj vége, ami a fokozatos melírcsíkok segítségével olvad bele a sötétebb alapba. Olyan lesz a végeredmény, mintha a hajad végét kicsit megkapta volna a nap! Mesés. 

Getty Images/Taylor Hill 
Getty Images/Taylor Hill 

Tiramisu szőke

Télen kezdték el ilyen menő, enyhén lenőtt stílusú, szőke highlightokkal festeni a fodrászok a hírességek hajkoronáit, de a hajszín annyira menő lett, hogy még idén tavasszal is sokan hordják. A Barbie film főszereplőjének, Margot Robbie-nak például mindig ilyen a haja, de az egykori Dr. Szöszi, Reese Witherspoon is nagyon szereti ezt a  hajfestési technikát.

Getty Images/Frazer Harrison
Getty Images/Frazer Harrison

Cherry Coke

A #cherrycoke, azaz a cseresznyés kóla hajszín a 2000-es évek elején nagyon menő volt, aztán totál eltűnt a köztudatból. Decemberben a Wednesday sztárja, Jenna Ortega azonban megint divatba hozta ezt az árnyalatot, ami azóta teljesen virálissá vált a TikTok-on és az Instagramon is! Nem kérdés, hogy ez a különleges, barnás-vöröses árnyalatú hajszín most az egyik legtrendibb, amit viselhetsz! 

Getty Images/Amy Sussman 
Getty Images/Amy Sussman 

Csokoládébarna

Ez meleg tónusú, csokoládébarna hajszín menőbb, mint valaha! Nemcsak Zendaya hordja, nemrég Blake Lively és Millie Bobby Brown is ilyen árnyalatúra festette a haját, sőt!Jennifer Lopez is flörtölget a csokoládébarnával, ami azt jelenti, hogy idén (szinte) minden sztárcsajszi ki fogja ezt a hajszínt próbálni. Őrültség lenne nem adni neki egy esélyt! 

Getty Images/Aaron J. Thornton 
Getty Images/Aaron J. Thornton 

Mézszőke

A mézszőke a gyönyörű átmenetet képez a melírozott, highlightos tiramisu szőke és a világosbarna között. Meleg tónusú már-már a méz színére hasonlít, innen kapta a nevét, a legjobb benne pedig az, hogy kivétel nélkül minden barna hajú nőnek jól áll. Ha szemezgetsz a szőkével, de Kourtney Kardashiannal ellentétben nem mered bevállalni a platinát, ez lesz a te árnyalatod!

Getty Images/Jeff Kravitz
Getty Images/Jeff Kravitz

Via