Miley Cyrus ismét barna lett, a drasztikus hajszínváltásra 11 év szőkeség után került sor. Ám a vadóc énekesnő ebben az esetben sem elégedett meg a finom árnyalással, ezúttal egy új, izgalmas trendet próbált ki. 

Miley Cyrus a vörös szőnyegen mutatta meg új haját

Miley Cyrus vasárnap, Los Angelesben mutatta meg új frizuráját a nagyközönségnek, amikor a Daily Front Row Fashion Awards 2023 díjátadón vett részt. Nagyon fontos volt számára ez az este, ugyanis ő adhatta át stylistjának, Bradley Kennethnek Az év zenei stylistja díjat.

Az énekesnő új külseje mindenkit meglepett, hiszen Miley Cyrus több, mint egy évtizede nem volt már barna, utóljára a Disney tinisztárjaként viselt sötétebb frizurát. 

Decemberben a Today című műsorban elárulta, hogy a "Miley's New Year's Eve Party" című különkiadásnál már fontolgatta, hogy barnára festi a haját, de keresztanyja, Dolly Parton lebeszélte az ötletéről. 

Soha nem láttam még Dolly-t tényleg megijedni. Na de akkor! Mintha a világ legrosszabb hírét mondtam volna el neki. Érezhető volt, hogy ez szerinte tényleg borzasztó ötlet.

Dolly Parton teljesen kiakadt, hogy Miley Cyrus mire készül, így minden erejével azon volt, hogy lebeszélje tervéről:

Szorongatta a gyöngyeit, zihált, és azt mondta, hogy ezt nem tehetem. Azt is hozzátette, hogy ezzel olyan, mintha valahol ő belé rúgnék, egyszerűen nem tehetem. 

A rajongók szerint jól döntött

Úgy tűnik, a kellemetlen jelenet nem akadályozta meg Miley Cyrust abban, hogy végrehajtsa tervét, az énekesnő ugyanis a tiltás ellenére is színt váltott. A rajongók pedig sokkal jobban fogadták az új frizurát, sokak szerint semmit nem öregedett, és most ugyanúgy néz ki, mint a Hannah Montana fénykorában. 

OMG. 2009-ben élünk ismét, imádom

—írta egy rajongó, aki nincs egyedül azzal, hogy Miley Cyrusnak köszönhetően úgy érzi, újraéli tinikorát. 

via