Ez a 47 éves nő, sajnos a mai napig nem lelte meg az igaz szerelmet, ám most új nézeteket vall: nem egy pasira van szüksége a boldogsághoz, mint azt Miley Cyrus is elmondta új dalában. 

Miley Cyrus megmondta, hogy nem kell pasi a virághoz

Claire Kenny nagyon fáradtnak érzi magát. Hosszú évtizedeken keresztül kereste a boldogságot, az igazit, ám ez a keresés soha nem hozott eredményt. A nő most úgy döntött, egy életre felhagy a randikkal, és a Tinder helyett inkább az önfejlesztésre fókuszál. 

Annyira megszerette az új állapotot, hogy ma már nem is érti, miért nem így látta eddig a világot. Most pedig izgatottan várja, hogy végre eljöjjön a Valentin-nap, és boldog szingliként ünnepelhesse azt. A 47 éves nő azt mondja, hogy abban a pillanatban, amikor rájött, hogy nem egy kapcsolat hiányzik az életéből, minden egy csapásra megváltozott, mintha helyükre kerültek volna a dolgok. 

Claire saját bevallása szerint úgy él, mintha kapcsolatban lenne, csak éppen nem egy pasival, hanem önmagával. Bevezette a szóló szombatot, amikor egyedül tölti a napot, főz, és romantikus filmeket néz, na persze könnyek nélkül. De sokszor küld magának, Miley Cyrus tanácsát megfogadva virágokat is, amelyekhez kedves üzeneteket is csatol. 

Ma már a szingli szombat a kedvenc napja a héten

Ezek a sorok arról szólnak, mennyire csodálatos, és mennyire nincs szüksége arra, hogy más is alátámassza ezt, elég ha csak ő érzi. Létrehozott egy programot is az Instagramon, ahol egyfajta mentor szerepet lát el. Ennek során más szingliket segít abban, hogy leküzdjék a magányt, és úgy szeressék magukat, ahogyan egy férfi sosem lenne képes. 

Fokozatosan felismertem, hogy nem feltétlenül egy kapcsolat hiányzik az életemből, akármennyire is azt hiszem. Elegem van abból, hogy azzal telnek a napjaim, hogy sajnálom magamat. Mostantól mindent megteszek a boldogságomért. Végre olyan életet építek, amelyet szeretek, függetlenül attól, hogy van-e párom, vagy sem. Egyre inkább várom a szingli szombatokat, és magam is meglepődöm, mennyire jó hangulatban telnek ezek a napok egyedül is. 

Claire egy igazi példakép lett a nők számára, ma már több, mint 4000-en kérnek tőle tanácsot, hogyan teljesedjenek ki pár nélkül is. Munkáját már díjakkal is jutalmazták.

via