Hello Cosmo-lány! Téged is megcsapott már a szabadság lágy szellője? Számolod a napokat a kedvenc fesztiválodig? Veled tartunk a kalandban, a nyári Cosmopolitan FESTIVAL Issue-val életed legjobb 3 hónapja vár rád

Csütörtökön már nálad lehet a nyári Cosmo!

Karban tartjuk a tested-lelket, megmutatjuk, hogyan lehetsz önmagad legjobb verziója, ebben pedig a nyári lapszám főszerkesztője, Gelencsér Timi lesz a segítségedre. A címlapunkra is egy ilyen menő, sikeres, mégis jófej és laza csajt választott: ezúttal Nicola Peltz Beckham a covergirl! És hogy mi a közös a két lányban? Mindketten tele vannak célokkal, tervekkel, de mellette nagyon fontos számukra a jótékonykodás és a hála is központi szerepet tölt be a mindennapjaikban. 

Nyugi! A külsőről sem feledkeztünk meg, a Cosmo segítségével még a többezer fesztiválozó közül is kitűnhetsz. Megmutatjuk, mitől lesz ütős egy fesztivál outfit idén nyáron, de látványos sminkekből sem lesz hiány, és azt is pontosan megmutatjuk, mik az új must have darabok a clutch-odba az kánikulás napokon. 

Hidd el, ezek a tippek mind le vannak tesztelve, ahogyan a jónimasszázs is! Ellátogattunk erre a rejtélyes intim kalandra, és kipróbáltuk, tényleg javíthat-e a rossz párkapcsolatokon, vagy adhat-e önbizalmat, ha odalent masszíroznak. Készülj fel! Arcpirítóan őszinte élménybeszámoló jön, erről még a legjobb barátnőd sem mesélne ennyire részletesen!

Mindenből a legjobbat

Ugye te sem pazarolod az idődet idén nyáron olyan pasira, aki nem érdemel meg? Nincs az évnek még egy olyan időszaka, amikor ennyire könnyű lenne az ismerkedés, na meg ennyire élvezetes a szingli élet. Itt az ideje, hogy elengedd, akit el kell! Meddig elég, ha csak opció vagy? Ugye te sem annak szánod magad? Együtt megfejtjük, hogy tényleg érdemes-e még ezen a pasin rugózni, vagy jobban jársz a hot girl summer-rel! Bárhogy is döntesz, a szenvedélyes estéken is jó, ha minden lehetőséggel, forgatókönyvvel tisztában vagy. Éppen ezért minden felmerülő kérdésedet megválaszoljuk egy nőgyógyász segítségével a 72 órás tablettáról. Ezek után semmi olyan nem történhet, amely felkészületlenül érne. Még az sem, ha a pasiddal a semmi közepén esnétek egymásnak, amikor éppen kocsiban ültök. Ez a mi ajándékunk: egy Cosmo szexjogsi a legjobb pózokkal és a leghasznosabb tippekkel, ha az autóban szexelnétek.

Nem állunk le az élvezetekkel. A legjobb vegán fagyirecepttel akár otthon is megjutalmazhatod magadat, hidd el, hálás leszel magadnak, amikor 35 fok felett elég lesz csak benyúlnod érte a fagyasztóba. Amit pedig szintén megköszönsz majd magadnak, ha mindenből csak a legjobbat választod. Nemcsak online, de a nyári lapszámban is bemutatjuk azokat a termékeket, amelyeket a legjobbnak bizonyultak az idei Cosmo Beauty Awards-on, hogy neked ne kelljen száz opciót letesztelned, mire megvan az igazi. Legalább beauty téren. 😉

Irány a Cosmopolitan webshop, és rendeld meg már ma a FESTIVAL Issue-t!