Brooklyn Beckham és Nicola Peltz 2022-ben házasodtak össze, az esküvő után pedig szinte azonnal elkezdődtek a pletykák, Victoria Beckham nem kedveli a fia feleségét. A híreszteléseket sokáig egyik fél sem cáfolta, ami csak felerősítette a viszályról szóló híreket. 

Victoria Beckham és Nicola Pelzt kapcsolatáról még mindig sok a pletyka

Az információk szerint a két nő között a feszültség még az esküvő előtt kezdődött. Mivel Nicola nem Victoria Beckham által tervezett ruhában ment férjhez. Az örökösnő Valentino ruhát viselt, ami elindította a lavinát. Később kiderült, a Victoria által tervezett ruha nem készült volna el időre, így Nicola kénytelen volt egy másik divatháztól választani.

Őszintén szólva izgatott voltam, hogy az ő ruháját viselhetem. Szomorúvá tesz, amikor azt olvasom, hogy sosem terveztem, hogy viselem. Ez egyszerűen nem igaz

– mondta Nicola egy interjúban.

Emellett az esküvő kapcsán sok volt a vita, a szervezés nem megfelelő volt, most éppen emiatt perel a Peltz-család. Bár Nicola korábban elárulta, nincs közte és Victoria között viszály, a pletykák mégsem csitultak

Együtt ünnepel a család

A legfrissebb információk szerint Brooklyn Beckham és Nicola szeretnék, ha a két család között rendeződnének a konfliktusok. Éppen ezért meghívták David Beckhamet és Victoriát a Peltz-család birtokára. Victoria nyitott a találkozásra, a közös ünneplés pedig segíthet elsimítani a konfliktusokat, melyek még az esküvő előtt alakultak ki. 

A közös hétvége arra is remek alkalom, hogy eloszlassák a pletykákat, és megmutassák, nincs köztük ellentét. Utóbbi talán amiatt is fontos, mert az elmúlt időszakban a rajongók többször is bírálták Nicola és a családja viselkedését, sokak szerint Brooklyn felesége robbantotta ki a vitákat. Victoria jelenléte a családi ünnepen ennek véget vethet. 

(via)