Palvin Barbi évek óta részt vesz a Velencei Filmfesztiválon, a premierek mellett a Giorgio Armani eseményein is megjelenik, hiszen ő a márka egyik szépségnagykövete. Pár nappal ezelőtt a vörös szőnyegen debütált az új hajával, most pedig a ruhájával nyűgözött le mindenkit.

Palvin Barbi ruháját imádják a rajongók 

A magyar modell először egy filmpremieren mutatta meg az új haját, ami jóval világosabb, mint az esküvőjén volt. A híresség a Szegény párák című film premierjén vett részt, ahová mosolyogva és mezítláb érkezett. Az alkalomra egy fekete, kivágott ruhát választott, ami csodásan állt neki. A hosszú estélyi után egy sokkal vidámabb darabban jelent meg a Giorgio Armani divatbemutatóján. 

Giorgio Armani One Night in Venice névvel tartott divatbemutatót a városban, ezzel szerette volna ünnepelni Velencét a 80. Velencei Filmfesztivál alkalmából. A divatbemutatón részt vettek a hírességek, és a márka nagykövetei, így Palvin Barbi sem hiányozhatott az eseményről. Az alkalomra Giorgio Armani ruhában érkezett, ami valósággal elkápráztatta a rajongókat

palvin-barbara-velence-2023
Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

A rövid, színes, vízfestékhatású mintás ruha csodásan állt Barbinak. A darab már önmagában is látványos, így a fodrásza a haját kiengedve hagyta, és csupán pár hullámmal dobta fel. Hangsúlyos ékszereket nem viselt, így tényleg semmi sem vonta el a figyelmet a színes ruháról.