Dylan Sprouse és Palvin Barbi júliusban, Ceglédbercelen házasodtak össze. Bár a lagzit megpróbálták titokban tartani, pár nappal később a Vogue mutatta meg, hogy milyen volt a magyar modell esküvője a kulisszák mögött. Most pedig az is kiderült, hogy Palvin Barbi felvette a férje nevét. 

Ez lett Palvin Barbi új neve 

Palvin Barbi és Dylan esküvőjén sok hagyomány megjelent. Például volt menyecske tánc, és a korábban elárulták, hogy menyasszony rablást is terveznek. A magyar modell számára fontosak a tradíciók, erről az eljegyzés bejelentésekor mesélt. Most kiderült, hogy az esküvő után felvette a férje nevét, így mostantól Barbara Sprouse a hivatalos neve.

Bár a magazinok címlapján továbbra is Barbara Palvin néven fog szerepelni, hivatalosan már a férje vezetéknevét használja. Ezt ő maga árulta el a Jimmy Choo egyik videójában, amiben az esküvői cipőjéről mesélt.

Újabb esküvőre készülnek 

Palvin Barbi és Dylan elárulták, hogy eredetileg csak egy nagyon szűk körű ceremóniát terveztek Magyarországon. Ezért is esett a választásuk Ceglédbercelre, ahol a magyar modell szüleinek a birtoka található. Végül olyan sok embert szerettek volna meghívni, hogy nagyobb esküvő mellett döntöttek

Azt is elárulták, hogy őszre egy nagyobb esküvőt terveznek Kaliforniában, ahol hosszabb lesz a vendéglista, és azok is velük tudnak ünnepelni, akik az első esküvőn valamiért nem tudtak részt venni.