Már az eljegyzés bejelentése után elárulta Palvin Barbi, hogy szeretné, ha az esküvőn megjelennének a magyar hagyományok. Így egyértelmű volt, hogy lesz menyecskeruhája, és ahhoz is ragaszkodott, hogy magyar tervező készítse el. 

Palvin Barbi menyecske ruháját Merő Péter tervezte

Az amerikai Vogue cikkében árulta el Barbi, hogy a Vivienne Westwood és a Philosophy di Lorenzo Serafini ruhák mellett, Merő Péter nemzetközileg elismert divattervező is készített neki egy darabot. A piros/bordó menyecskeruhát a hagyományoknak megfelelően éjfél után vette fel, hogy abban folytathassa a bulit. Megszólalt a magyar tervező is, aki elárult pár titkot.

A legnagyobb titoktartás mellett egyeztettük le a legapróbb részleteket is. Kezdettől fogva nagy volt az összhang közöttünk, éreztem, hogy Barbi tökéletesen megbízik bennem

– mondta Merő Péter. A tervező egyébként már nem először dolgozott együtt a modellel. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peter Mero Hivatalos (@peter_mero_official) által megosztott bejegyzés

Palvin Barbi ruháit Jimmy Choo kiegészítők tették még mesésebbé, minden szetthez külön cipő és táska tartozott. A Merő Péter által tervezett menyecskeruha nagy sikert aratott, Palvin Barbi külön megemlítette a Vogue cikkében, a következőket mondta róla: 

Ők alkották meg álmaim ruháját. Szexi volt és édes, de kényelmes is – pontosan olyan, amit akartam.