A múlt hét végén volt Palvin Barbi és Dylan Sprouse esküvője Albertirsán, illetve a Palvin család birtokán. Egy meghökkentő részletet csak most írt meg az eseményről a People.

Palvin Barbi sminkje és a lagzidekor

De először is: ha nem tudtál betelni az eddig mutatott fotókkal-videókkal, akkor nézd meg Palvin Barbara legújabb videóját arról, hogyan készült a menyasszonyi sminkje! Mégiscsak ő az Armani Beauty arca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

A lagzihelyszín a Harlekin Birtok volt, és az ő Instájukon is van friss kontent. Ebben a videóban az esküvői dekorációkat lehet megcsodálni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vintagedekor-Provence Esküvő (@vintagedekor.eskuvo)

Fülhallgatóval nősülni?!

A német Vogue adta meg a választ a nagy kérdésre, ami feltűnt valakinek a képek böngészése láttán: miért volt a vőlegény (és az ikertestvére, plusz még néhány vendég) fülében fülhallgató? A választ az alábbi TikTok-videó tartalmazza.

Nos Dylan megadta a választ a kérdésre, és az egész emiatt a fránya magyar nyelv miatt volt, ugyanis a ceremónia, vagy legalábbis annak nagy része magyarul folyt.

Mindenki előtt kellett magyarul beszélnem, és nagyon izgultam, de Barbara végig segített

– magyarázza a helyzetet Dylan Sprouse, akinek valószínűleg nemcsak a beszédben, hanem a magyar nyelv megértésében is segített valaki a fülhallgatón keresztül.

Via