Palvin Barbi is hivatalos volt a Velencei Filmfesztiválra, és nemcsak a ruhája miatt beszélnek róla, de az új haja is hatalmas visszhangot váltott ki.

Palvin Barbi új külsővel lépett a vörösszőnyegre

A rajongók mindig azt hiszik, hogy Palvin Barbara szépségét már lehetetlen lenne bárhova is fokozni, ám mindig be kell látniuk, hogy tévednek. Palvin Barbarát természetesen erre a vörösszőnyeges eseményre is az Armani készítette fel.

Ám nem csupán a csodálatos ruhája, és a kifogástalan sminkje miatt figyelt rá mindenki, most a haja volt a középpontban. Palvin Barbi ugyanis új frizurát villantott. A modell szőke tincsekkel jelent meg a világ egyik legelőkelőbb eseményén.

Barbie-baba lett Palvin Barbi a rajongók szerint

Palvin Barbit még soha nem láthattuk ennyire világos hajjal, a rajongók pedig egyöntetűen egyetértenek abban, hogy tökéletes választás ez az árnyalat is a szupermodellnek. A fotó alatt, amelyet az  esemény előkészületeiről posztot, nemcsak az Armani fejezi ki, hogy mennyire nagy öröm számukra mindig a közös munka, de a rajongók is odavannak a tökéletes külsejéért.

Ez a nő konkrétan egy istennő.

Ez már tényleg egy másik szint, ami a szépségét illeti. 

—írják a kommentelők, de vannak olyan rajongók is, akik szerint ezek a szőkés, világos tincsek igazi Barbie-baba külsőt kölcsönöznek a modellnek.