A legjobb, ha a saját ízlésednek és stílusodnak megfelelően öltözködsz: de azért jobb, ha tudsz róla, hogy vannak olyan tavaszi divattrendek, melyeket a pasik jobb szeretnének egyáltalán nem látni a nőkön. A férfiak véleménye szerint a következő ruhadarabok ugyanis abszolút nem nőiesek, sőt, kifejezetten férfiasak és idétlenek, ezért soha nem szeretnék, hogy egy nő bennük jelenjen meg egy randin. De vajon milyen ruhadarabokról is van szó? Következzenek most ezek! 

buggyos ujjú ruhák

A buggyos ujjú ruhák igazi no-go választások a férfiaknak, mert abszolút nem látják csinos, finom szabásúnak ezt a fajta viseletet. Nem tetszik nekik, hogy a nők alakja elveszik buggyos ujjú ruhák alatt, arról nem is beszélve, hogy kicsit olyan tehenészlány-stílust imitálnak. Ha tehát randira mész, az ilyen ruhákról mondj le, mert tutira nem fog bejönni a pasinak és lehet, hogy emiatt fogsz elszalasztani vele egy szuper következő találkozót! 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

H&M (@hm) által megosztott bejegyzés

TÉPŐZÁRAS SZANDÁLOK

Az egyik legcikisebb cipő, amit egy nő viselhet a férfiak szerint. Semmi vonzó nincs abban, ha a képen is látható tépőzáras szandált veszel fel, még akkor sem, ha meleg van és semmi mást nem kíván a lábad. Helyette inkább már a strandpapucsra szavaznak a pasik, igaz, a stylistok szerint abban is kész bűn az utcára menni. A legjobb, ha egy csinos és nőies kis szandálra szavazol, amit bármihez fel tudsz venni! 

KARGÓNADRÁGOK

Az elmúlt két évben újra hatalmas divat lett a 2000-es évek legnagyobb trendje, de a pasik többsége abszolút nem szereti a nőkön, mert olyan katonás military-vibeot képviselnek. A zsebes megoldások egyébként soha nem nyerték el a pasik ízlését sem ruhán, sem felsőn, sem pulóveren, ezért lehet, hogy csak simán a zsebes ruhadarabokat érdemes kerülni, ha tetszeni akarsz a pasidnak, nemcsak a kargónadrágokat.

Via