Ha kényelmes és szexis magassarkú cipőt keresel, ez lesz a neked való trend!  Az éveken át tartó extrém magas, 10-15 centi platform cipők ugyanis kimennek a divatból és átadják a helyüket a sokkal szexisebb és finomabb megjelenésű, mini cicasarkúknak, amiket már most elkezdtek behozni a divatüzletek a készleteikbe. Mutatjuk is a 2024-es év legtrendibb cipőjét, a cicasarkú cipőt! 

Kényelmes, szexis és még sarka is van ennek a cipőnek!

A cicasarkú cipők első ránézésre ugyanazt nyújták, mint a klasszikus magassarkúk, ám ha oldalról is szemlézed őket, hamar kiderül, hogy nem kell 8-10 centis sarokkal rendelkező cipőkben betöretned a lábadat, mert ezek a lábbelik maximum 4 centis sarokmagassággal rendelkeznek.

Ez azért jó, mert így úgy tudsz bennük menni, mintha egyáltalán nem lenne rajtad magassarkú! Persze, ezeknek is vékony a sarkuk, tehát a macskaköves utcákon ugyanúgy vigyázni kell, ha ilyenben toporogsz, de azért csak gondolj bele: -5 centivel azért jóval biztonságosabban lehet közlekedni!

Az influencerek is imádják, mert szép és praktikus

A cicasarkú kényelmi funkcióját tekintve tehát sokkal praktikusabb viselet, mint egy magassarkú; az edzőcipőknél és a balerina cipőknél viszont jóval elegánsabb lábbeli, ezért egyre több influencer kezdi el hordani ezeket a cipőket. Illenek farmerhez, nadrághoz, ruhákhoz, szoknyákhoz, szinte bármihez és a szakértők szerint tipikusan téli-tavaszi viselet, amit remekül ki lehet használni a következő pár hónapban.

A cicasarkú cipő egy új trend, legutóbb a 2000-es évek végén, nagyjából 15 éve volt a menő, ezért idő kell neki, míg mindenki megkedveli, de a stylistok szerint ez lesz az a cipő fazon, amit 2024-ben szinte mindenhol látni fogunk a boltok polcain! 

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

Bershka Metálszínű, cicasarkú, sarokpántos cipő 10 995 Ft
Bershka Metálszínű, cicasarkú, sarokpántos cipő 10 995 Ft
ZARA Kitten heel shoes with rhinestone 16 995 Ft
ZARA Kitten heel shoes with rhinestone 16 995 Ft

Via