Ezekkel a modellekkel képtelenség mellényúlni

https://ecipo.hu/c/noi/felcipo/tornacipok  kínálata valószínűleg mindenkinek ismerős, pontosan azért, mert ezek azok a fazonok, amik megunhatatlanok. Olyannyira, hogy igazság szerint még egy elegáns nő kelléktárából sem hiányozhatnak, mert amikor lekerül a kosztüm, és eljön a kikapcsolódás ideje, akkor az a típusú kényelem nélkülözhetetlen, amit ezek a modellek garantálnak. Amúgy pedig mindazoknak kötelező darab, akik sportosan, lazán élik a hétköznapokat. A fazonban rejlő komfort hosszú kilométereken át élvezhető, ami hatalmas pozitívum. Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor még a divatos fellépést sem érheti kritika, mert ez az a cipőfajta, ami nemes egyszerűséggel folyton folyvást trendi. Képtelenség vele mellényúlni!

A sneaker, bár nem annak indult, mégis slágerré vált!

A sneaker kihagyhatatlan akkor, amikor az edzőcipőkről beszélünk, nem véletlenül. Eredendően nagyon speciális utat járt be ez a modell, ugyanis a gyártók annak idején, amikor a megalkotásával kísérleteztek, nem egészen azt akarták kihozni a történetből, mint ahova a sztori kifutott. Az eredeti ötlet ugyanis úgy nézett ki, hogy létrehoznak egy speciálisan sportolókra szabott fazont, ami minden tekintetben támogatja a könnyed, eredményes mozgást. Aztán ebből az lett, hogy igen, a sportolók is hordták természetesen, de mindenki más is rákapott. Egyszerűen azért, mert jól néz ki, és mert igazi kényeztetés a lábaknak. Még jó, hogy ebből senki sem akart kimaradni! Így esett az eset, aminek a végére ellenállhatatlan sláger született, nem dúdolható, hanem hordható formában. Vigyázat! A sneaker olyannyira ellenállhatatlan, hogy a viseléséhez még sportolni sem szükséges!

Sneaker tornacipő

Tornacipő kicsit másképp?

Az emelt talppal büszkélkedő modellek külön szót érdemelnek, ugyanis a nőiesség egy vadonatúj fokát képviselik. Mert sportosak igen, ez elvitathatatlan tőlük, ugyanakkor van bennük valami plusz. Különösen a strasszos, csillámos, azaz extravagáns variációkban, amik nem egyszer az elegancia határát súrolják. Ráadásul ezekhez a fajtákhoz konkrétan dukál egy stílusban harmonizáló táska. Az https://ecipo.hu/c/taskak/oldaltaskak  termékpalettájában megannyi kicsit sportos, mégis elegánsba hajló szabású verzió áll rendelkezésre. Természetesen akadnak közöttük laza modellek, amik a sportos tornacipőkhöz passzolnak leginkább, s nem egy díszítésében is megegyező típus is felfedezhető. Szóval, akinek az ékesítés bejön bátran összehangolhatja a lábbelijét, és a vállára szánt táskáját. A várt hatás garantáltan nem marad el, ugyanis az összhang ezen foka kicsit sem észrevétlen.