Aki kicsit is képben van a divattal, az tudja: a trendek jönnek-mennek, ám az igazán stílusos ruhadarabok néhány szezon után újra nagyon divatosak lesznek, ezért kár szezononként új gardróbot vásárolnod magadnak. A most következő tavaszi trendek például már évekkel ezelőtt is divatban voltak, aztán egy ideig eltűntek a köztudatból, most viszont újra trendik és népszerűbbek, mint valaha! Ha tehát te is a legdivatosabb nők között szeretnél lenni, csekkold le a következő tavaszi trendeket, mert most mindenki ezeket a ruhadarabokat vadássza le a divatüzletekben!

poplin ANYAGÚ ruhák

A poplin egy (az átlagosnál) vastagabb, keményebb szövésű anyag, ami karakteres esése miatt rendkívül népszerű választás a nagyívű, tavaszias ruhák, blúzok és felsők készítése során. Kicsit kényes, kell vasalni, mert gyűrődésre nagyon is hajlamos, de megéri rá az idődet (és a pénzedet) áldozni, mert az idei legszebb ruhák ebből az anyagból készülnek. Válassz poplin anyagú ruhát valamilyen szép tavaszias színben, hogy mindig jó kedved legyen! 

3d-s virágapplikációk

Már 2023-ban is nagyon felkapták a divatmárkák a hatalmas, 3D-s virágapplikációkkal díszített ékszereket, cipőket, táskákat és más kiegészítőket, most pedig egyre több ruhadarabon is láthatjuk díszelegni ezt a nagyon nőies elemet. A legegyszerűbb fekete ruhádat is feldobja, ezért még brossként is érdemes beruháznod egy ilyen darab: ezzel a praktikával pedig szinte minden egyes ruhádat trendibbé teheted a tavaszi szezon alatt! 

ÁTLÁTSZÓ KARDIGÁNOK

Szebbnél szebb színekben, csodás anyagokban, néha még mesés applikációkkal díszítve is találhatunk átlátszó kardigánokat a divatüzletek kínálatában, melyek szinte mindenhez mennek. Egy basic trikóhoz ugyanúgy fel tudod őket venni, mint egy csini rucihoz, szinte minden outfitedet feldobják! Egy negatívumok van: csak mutatóba készülnek, nem túl praktikusak, mert melegíteni nem melegítenek, a klasszikus kardigánokat ezért nem pótolják.

LEOPÁRDMINTÁK

A leopárdminta soha nem megy ki a divatból, max. pár szezon erejéig „pihentetik” márkák ezt a printet. Most viszont újra itt van és teljes erőbedobással hódította meg a dizájnerek szívét a leopárdminta: a gyönyörű slip ruháktól kezdve a maxi szoknyákon át egészen a legújabb fürdőruhákig és nadrágokig már szinte minden egyes ruhadarabon lehet látni ezt a mintát. Sanszos, hogy ez lesz az idei év legtrendibb printje!

RAKOTT SZOKNYÁK

Regina George (Bajos csajok) kedvenc szoknyája újra hatalmas trend! Az utóbbi időben újra ellepték a divatüzleteket a 2000-es évek legdivatosabb szoknyái, a rakott szoknyák, amiket az elmúlt 10-15 évben szinte sehol sem lehetett kapni. A cuki iskolás szerkó nagyon édi vibe-ot nyújt tornacipővel és a mostanában nagyon divatos balerina cipőkkel  is, ezért ha régebben szemezgettél ezzel a trenddel, itt az ideje, hogy most kipróbáld! 

Via