Vannak olyan ruhadarabok, amiknek a viselését egyáltalán nem ajánlják a stylistok, mert közönségesek leszünk tőlük: a most következő kabát azonban ennek a totális ellentétje! Az öltözködés-szakértők állítják: nincs teljes, jól összeállított gardrób a következő darab nélkül, ezért ha neked még nincs, gyorsan szerezz be egyet, mielőtt elkapkodják a legszuperebb darabokat a boltok kínálatából!

Igazi alapdarab ez a tavaszi kabát, rajongani fogsz érte 

Míg az ősz legmenőbb kabátja a műbőr ballonkabát volt, addig az idei tavasz legtrendibb darabja a bézs ballonkabát lesz. Erős kontraszt, hiszen most egy világos kabi lesz a legjobb barátod, de ugyanúgy fel lehet venni mindenhez, mint a sötét verziót. Sőt, ez talán még egy kicsit csinosabb, nőciess kabát is!

Szóval, ha beruházol egy ilyen darabra, garantáltan nem fogod megbánni, tavasszal szinte mindig ezt fogod viselni. Ha hidegre fordul az idő, akkor azért, ha pedig hirtelen meleg lenne, akkor szétgombolva, vagy lazán a válladva terítve is sikkesen néz ki, akár kardigán, pulcsi nélkül egy sima pólóval, trikóval hordva is.

Mindenhez illik ez a menő bézs ballonkabát 

A bézs ballonkabátban ugyanis az a jó, hogy szinte bármihez fel lehet venni az elegáns kiruháktól kezdve a bőr leggingseken át egészen a laza, casual farmerekig és sportos öltözetekig. A kabát szabását tekintve nem túl változatos darabok állnak rendelkezésre, hiszen a ballonkabát, az ballonkabát, most viszont az egészen világos bézstől kezdve a sötét krémszínekig csomó szín közül válogathatsz az üzletekben.

Szerencsére ez azért van, mert a bézs ballonkabát már évtizedek óta alapdarabnak számít a nők gardróbjában, ezért mindig meg lehet vásárolni a boltokban. A tavaszi kollekciós darabok viszont most kezdenek bejönni az üzletekbe, a legjobb darabokat pedig tutira elkapkopdják a menő csajok, ezért ha megtaláltad az ideális darabot, csapj le rá!

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

H&M Dupla mellrészű twill ballonkabát 19 995 Ft
H&M Dupla mellrészű twill ballonkabát 19 995 Ft
Mohito Ballonkabát 25 995 Ft
Mohito Ballonkabát 25 995 Ft

Via