Az énekesnő a hidegben sem mond le a trendi szettekről, és amikor csak teheti, megvillantja a kiváló stílusérzékét. Taylor Swift pár nappal ezelőtt New Yorkban vacsorázott pár barátnőjével, a csajos estére egy nagyon menő darabban érkezett! 

Taylor Swift fekete ruhája tökéletes télre

Ha követed Taylort, akkor biztosan tudod, hogy az énekesnőnek mennyire szuper a stílusa. Imádja a trendeket, a menő ruhákat és a magassarkúkat. Ennek ellenére a sportos stílus is közel áll hozzá, nem is olyan régen neki köszönhetően lett trendi két sneaker. Erről itt olvashatsz bővebben

A hétköznapokban is szereti a csinos darabokat az énekesnő, így érthető, ha a csajos estére trendi szettben érkezik. Legutóbb New Yorkban kapták lencsevégre, amikor egy fekete miniruhában jelent meg. A ruha nagyon egyszerű, nincs rajta semmiféle díszítés. Hosszú az ujja, és láthatóan elég vastag anyagból készült, hogy Taylor ne fázzon benne a hidegben.

Az egyszerű ruhát pár látványosabb kiegészítővel tette látványosabbá. Platformos csizmát viselt, a derekát pedig egy arany színű övvel emelte ki. A kiegészítők szuperül feldobták a ruhát, ami így nagyon csajos, mégis vagány hatású lett. 

Taylor fekete ruhája az Alaïa luxusmárkától származik, így olcsónak nem nevezhetnénk. De nagyon sok hasonló darabbal találkozhatsz az üzletekben, melyek nem kerülnek vagyonokban. Bármilyen hasonló fazonú ruhával kipróbálhatod a szettet, randira például tökéletes!


Via