Imádják a csajok Taylor Swift öltözködését, hiszen az énekesnő igazi trendkövető. Mindig a legmenőbb darabokat viseli, tőle könnyű ellesni pár divattrükköt. Most a ruhájával hívta fel magára a figyelmet

Taylor Swift csodaszép kötött ruhát viselt

Az énekesnő szettjei mindig tökéletesek a vörös szőnyeges eseményeken, de a hétköznapokra is izgalmas darabokat válogat össze. Legutóbb New Yorkban fotózták le, amikor épp a stúdióba tartott. Mivel az idő elég hideg ilyenkor, így hosszú kabátot és magas szárú csizmát viselt. A barna kabát majdnem teljesen eltakarta a ruháját, de a szemfülesebbek láthatták, hogy egy csodaszép kötött darabot viselt. 

A zöld ruha már a színe miatt is különleges, letisztult a fazonja, emellett az oldalát felvágták, így Taylor kivillantotta belőle a lábát. Egyszerre trendi és elegáns darab, amit viselhetsz csizmával vagy bakanccsal. Pár izgalmas kiegészítővel pedig tényleg menővé lehet tenni. 

Azt nem sikerült kideríteni, hogy Taylor Swift ruhája pontosan honnan származik, de sok hasonlót találhatsz az üzletekben. Télen érdemesebb a hosszabb, midi fazonok között keresgélned, ezek kellően védik a lábad, és nagyon csinos szetteket tudsz velük összerakni. 


Via