Sok előtte és utána fotó van a sztárok fogsoráról, hiszen a legtöbben nem születtek hibátlan mosollyal. Taylor Swift szintén mindent megtett, hogy tökéletesek legyenek a fogai, az egyik fogorvos pedig le is leplezte, és elárulta, mennyit költött a fogsorára! 

Milliókat költött Taylor Swift fogsorára

Taylor Swift mosolyának a titkát egy Dr. Kahng nevű fogorvos leplezte le, aki a TikTokra tölt fel videókat. A Taylorról szóló videóját pedig már közel 3 millió ember látta. Ebben elárulta, hogy az évek során az énekesnő sok beavatkozáson átesett, az egyik legutolsó, amikor a letört fogát pótolták.  

2013-ban, egy koncert közben Taylor véletlenül arcon vágta magát a mikrofonnal, és letört a foga egy darabja. De nem is ez volt a meglepő, hanem hogy 10 éven keresztül nem pótoltatta a fogát. Láthatóan sokáig nem zavarta, a rajongók szerint pedig ettől a pici szabálytalanságtól csak még szerethetőbbé vált a mosolya. 

Egy másik fogorvos, viszont összegezte a beavatkozásokat, melyeket Taylor kért az elmúlt években. Nagyjából 40 ezer dollárt, vagyis 14 millió forintot költött a mosolyára. Dr. Prinja szerint az első beavatkozás a fogszabályzó volt, amit évekig viselt. De a fogai nem lettek teljesen szabályosak, így héjakat is kapott. 

Egyértelműen jár fogfehérítésre, hiszen szinte ragyognak a fogai. Emellett nem is olyan régen ínykontúrozáson esett át, ettől a mosolya sokkal szabályosabbnak tűnik. Taylor nem az egyedüli, aki nagy összeget költött a mosolyára, Hollywoodban ez igazán gyakori. 


Via